Over Bakkerij & Lunchroom 't Bölke

Op 10 augustus 1987 hebben onze ouders Truus en Bert Kusters hun droom waar gemaakt en zijn gestart met Bakkerij 't Bölke aan het Rochusplein 1 te Helden, tegenover de kerk. In de voormalige bakkerij van Frits Segers. Ze begonnen met de bakkerswinkel. Maar hier kwam al gauw een plekje met 2 tafeltjes waar de klanten konden genieten van een kopje koffie met een heerlijk stuk vlaai. In de loop der jaren zijn wij toegetreden tot de v.o.f. waardoor we een echt familiebedrijf runnen!

In juni 2020 hebben wij de zaak volledig overgenomen, zodat onze ouders konden gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Daarmee gingen wat veranderingen gepaard, zo is er intern het een en ander veranderd en is er een mooie nieuwe winkeloven geplaatst. Zo staan wij garant om voor u dagelijks zo vers mogelijke producten te kunnen presenteren.

De lunchroom is geheel gerenoveerd, er is een compleet nieuwe uitstraling gekomen, inclusief nieuwe menukaart.

Tevens is ons terras in 2022 compleet vernieuwd. Hier is nu een heerlijk terras met 24 zitplaatsen!

En ook hierbij draait het om ons motto: 

't Bölke, Dé ambachtelikke bekker oeht Helje Dörp

't Bölke is tevens aangesloten bij Ambachtelijke Vereniging de Bakspecialist. Dit is een samenwerkingsverband van 7 ambachtelijke bakkers, die regelmatig hun kennis en ervaring met elkaar delen.

Wij hopen u gauw eens in onze winkel te mogen begroeten!

Met Ambachtelijke groet,

Frank & Sandra