't BölkeOp 10 augustus 1987 hebben Truus en Bert Kusters hun droom waar gemaakt en zijn gestart met Bakkerij ’t Bölke aan het Rochusplein 1 te Helden, tegenover de kerk, in de voormalige bakkerij van Frits Seegers, die naderhand door bakkerij Heerschap voortgezet.

In eerste instantie alleen als ambachtelijke bakkerij met een winkel. Al snel moest er personeel worden aangetrokken, omdat het klantenbestand steeds groter werd. In 2001 werd er een lunchroom ingericht, waardoor er ter plaatse, iets lekkers bij de koffie genuttigd kon worden.

Toen in maart 2003 eindelijk de Kaupman gerealiseerd kon worden, waar Bert een van de initiatief nemers van was, werd het huidige Bölke geheel nieuw gebouwd. Een mooie winkel met een lunchroom, en een groot buitenterras. Iets waar we nu nog steeds trots op zijn. Er werden meteen nieuwe bakkerij ovens geplaatst om klaar voor de toekomst te zijn.

Ook is in 2005 onze zoon Frank tot ons bedrijf toegetreden als medevennoot. Daardoor is de toekomst van 't Bölke gewaarborgd.

In 2011 werden er nieuwe deeg-, koel- en diepvries cellen aangeschaft, waardoor de kwaliteit nog beter beheersbaar is. Dat proeft u dagelijks in onze producten.

In Januari 2016 is ook dochter Sandra toegetreden als medevennoot. Zo kan in de toekomst Bakkerij `t Bölke blijven bestaan. Als Bert en Truus van hun pensioen mogen gaan genieten, dan zullen Frank en Sandra samen het familiebedrijf voortzetten.

In 2017 is de lunchroom geheel gerenoveerd, er is een compleet nieuwe uitstraling gekomen inclusief nieuwe menukaart

In Juli 2018 is het assortiment uitgebreid met heerlijk vers ijs, van ijsboerderij Leijten in Beringe. Er kan in de lunchroom een heerlijke smoothie, Yoghurtshake of ijs coupe besteld worden. Maar ook voor een handijsje kunnen de klanten nu bij ons terrecht

't Bölke is tevens aangesloten bij Ambachtelijke Vereniging de Bakspecialist. Dit is een samenwerkingsverband van 9 ambachtelijke bakkers, die regelmatig hun kennis en ervaring met elkaar delen.


Ons Team